de wereld mooier maken

Van der Ven is een veelzijdig en groeiend familiebedrijf in de bouw en infra. Met een gedreven team werken we aan uitdagende projecten, nieuwe innovatieve technieken en een mooiere wereld. 

Ons familiebedrijf is al meer dan 50 jaar actief binnen de aannemerij. Van der Ven groeit, we zijn iedere dag op zoek naar nieuwe vakmensen en aanstormend talent. Alle kans om jouw individuele ambities, kennis en ervaring verder te ontwikkelen en te groeien binnen ons bedrijf. Welkom in ons team!

BEKIJK VACATURES

Aandacht voor jou

Bij van der Ven vinden we het belangrijk dat onze medewerkers plezier hebben in hun werk, goed in hun vel zitten en hun talenten benutten. Daarom hebben we aandacht voor onze mensen en bieden we ze veel. Een veilige werkplek, maatwerk ontwikkeltrajecten, gezellige collega’s en ga zo maar door. Zo komen we tot de beste resultaten en zorgen we ervoor dat het prettig werken is bij Van der Ven.

Iedereen kent elkaar 

Van der Ven is een familiebedrijf met familietradities. Iedereen kent elkaar en er is altijd ruimte voor een praatje, een potje tafelvoetbal of een biertje op de vrijdagmiddag. Bij Van der Ven werk je aan grote en complexe projecten met de unieke sfeer en cultuur van een familiebedrijf.

 

Bij Van der Ven krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien in de functie die bij je past!

Corine - Omgevingsmanager 

Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Voer een bedrijf in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.