Van der Ven, aangenaam!

de werekd mooier maken

Ontmoet ons op Aqua Nederland

19, 20 en 21 maart 2024, Evenementenhal Gorinchem

Aanmelden

Meedenken met onze opdrachtgevers. Vanuit onze kennis en ervaring komen we tot integrale, innovatieve en duurzame oplossingen. Om vervolgens projecten tot in detail goed uit te voeren. Samenwerken binnen een krachtig team dat bestaat uit onze eigen vakmensen, specialistische partners waar nodig en enthousiaste opdrachtgevers. Dat is onze kracht.

Toekomstgericht

Van der Ven is een familiebedrijf dat bestaat sinds 1968. Begrippen als bescheidenheid, stabiliteit, service, kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijke aandacht hebben een vaste plaats gekregen in een bedrijf dat klaar is voor de toekomst.

Efficiënt en degelijk

We zijn in staat om invulling te geven aan vrijwel iedere wens van onze opdrachtgevers. Op persoonlijke wijze, met goed opgeleid en gemotiveerd personeel voorzien van modern materiaal en materieel. Vakmanschap en ouderwetse degelijkheid gecombineerd met efficiënt werken en oplossingsgericht denken en handelen.

Veilig en gezond

Welzijn, tevredenheid en veiligheid voor onze medewerkers, maar ook voor onze opdrachtgevers. Dat staat bij ons hoog in het vaandel. Zorgen voor een verantwoorde en gezonde werkomgeving, is mede de basis voor plezier in het werk en dus voor het behalen van goede resultaten. En daar is iedereen bij gebaat.

Veelzijdig

Als middelgroot aannemingsbedrijf hebben we verrassend veel expertises en disciplines onder ons dak. Het stelt ons in staat om adequaat en goed gecoördineerd in te spelen op vrijwel iedere klantwens. Zo is Van der Ven dé kwaliteitspartner op het gebied van Waterbeheersing, Mobiliteit, Utiliteit, Gebiedsinrichting en Historisch Erfgoed.

Onze mensen maken het werk

Hoe innovatief onze plannen ook zijn, hoe geavanceerd het materieel dat we inzetten ook is, welke nieuwe technieken we ook toepassen, het blijven altijd onze vakmensen die het verschil maken binnen de projecten die we realiseren. Op kantoor en in het veld. Niet zo verwonderlijk dus dat we hoog inzetten op sfeer, kennis en persoonlijke aandacht en ontwikkeling. Zo komen we tot de beste resultaten en zorgen we ervoor dat het prettig werken is bij en met het familiebedrijf Van der Ven.

 

Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een bedrijf in
Vul telefoonnummer in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.