Mobiliteit

de wereld mooier maken

Mobiliteit

de wereld mooier maken

Mobiliteit

de wereld mooier maken

Bekijk ons nieuwe bedrijfsmagazine PERSPECIEF 

BEKIJK 

Alle expertises

Samen met onze opdrachtgevers realiseren we duurzame infrastructurele toepassingen die veilige en milieubewuste oplossingen bieden voor nu en in de toekomst. Binnen de expertise mobiliteit richten we ons op openbaar vervoer, infrastructuur en energie.

We zijn altijd op zoek naar manieren om bij te dragen aan een optimaal bereikbaar Nederland. Daarom zetten we ons in voor het ontwerpen en realiseren van topkwaliteit openbaar vervoer voorzieningen, zoals bushaltes, tramhaltes en busremises.

Ook zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van nieuwe infrastructuur. Of het nu gaat om het bouwen van een nieuwe beweegbare brug, het aanleggen van een weg of het renoveren van bestaande infrastructuur, we hebben de kennis en ervaring om het project succesvol te voltooien.

Daarnaast willen we graag bijdragen aan een duurzame toekomst door te werken aan nieuwe, duurzame energievormen. We zijn ervan overtuigd dat het werken aan duurzame energie een belangrijke stap is in het verminderen van CO2-uitstoot en het behalen van een duurzamere toekomst. We staan altijd klaar om onze opdrachtgevers te helpen bij het maken van deze belangrijke stap.

Mitchell Bosch Contactpersoon mobiliteit 0418671510 Volgen
Door de verschillende contractvormen en werkgebieden blijven mijn werkzaamheden uitdagend!
Verhaal Roel - Calculator
VERHAAL