de wereld mooier maken
Alle Berichten

Na een succesvolle bouwteamfase is de herbouw van steunpunt Coenecoop gestart. Op donderdag 25 augustus is de bouw feestelijk ingeluid met het slaan van de eerste paal.

De eerste paal feestelijk gevierd

Na de demontage, bouwteamfase en de eerste terreinwerkzaamheden is de bouw van steunpunt Coenecoop gestart. Dit is feestelijk gevierd met het slaan van de eerste paal. De eerste paal is geslagen door Rick de Jager, Hoofd Eenheid Beheer van Provincie Zuid-Holland. De bouw kan nu echt gaan beginnen!

Een succesvol bouwteam

De afgelopen tijd hebben we in bouwteamverband een uitvoeringsontwerp (UO) en STABU-bestek gerealiseerd voor de nieuwbouw van steunpunt Coenecoop. In de bouwteamfase hebben we met provincie Zuid-Holland als een echt team opgetrokken. De uitdagingen die naar voren zijn gekomen hebben we gezamenlijk opgepakt, zoals de plannings- en duurzaamheidsuitdagingen. Mede dankzij deze constructieve samenwerking hebben we er gezamenlijk voor kunnen zorgen dat er zoveel mogelijk uit de vorige bebouwing wordt hergebruikt en dat uitloop in de planning is beperkt.

Duurzaam en circulair

Duurzaamheid en circulariteit staat centraal bij de realisatie van Steunpunt Coenecoop. Het nieuwe pand wordt energieneutraal en er wordt zoveel mogelijk materiaal van de vorige bebouwing hergebruikt. Bij de demontage zijn de materialen welke voor het nieuwe pand worden hergebruikt zorgvuldig gedemonteerd en opgeslagen. Maar ook overige materialen zijn zoveel mogelijk gedemonteerd en krijgen nu via een tweedehands bouwmaterialenhandel een tweede leven.

Lees meer 

Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een bedrijf in
Vul telefoonnummer in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.