de wereld mooier maken
Alle Berichten

Provincie Zuid-Holland heeft het project ‘Demontage en bouwteam Steunpunt Coenecoop’ gegund aan Van der Ven. Een mooie uitdagende opdracht die ons op het lijf geschreven is.

Bundelen van krachten

De opdracht omvat de demontage van de huidige bebouwing van het Steunpunt Coenecoop en het in bouwteamverband realiseren van een uitvoeringsontwerp (UO) en STABU-bestek voor de nieuwbouw van het Steunpunt Coenecoop. Dankzij de bouwteamaanpak bundelen we onze krachten en vullen we elkaars expertises aan.

Hét steunpunt voor de regio

Het provinciale steunpunt ‘Coenecoop’ voor gladheidsbestrijding is één van de grotere steunpunten van de provincie Zuid-Holland. In de toekomst worden 2 andere steunpunten samengevoegd in Coenecoop. Het nieuwe steunpunt Coenecoop moet dus meer capaciteit bieden, aangezien dit hét steunpunt voor de regio moet worden. Bij deze opgave komen meerdere uitdagingen kijken, zoals de planningsuitdaging om de realisatie tussen 2 strooiseizoenen uit te voeren. Ook is één van de doelstellingen om door een circulaire aanpak zoveel mogelijk van het oude steunpunt her te gebruiken door een duurzaam en circulair sloop- en bouwproces.

Samen komen we tot de beste, meest duurzame en haalbare oplossingen!

Martin den Otter, Projectmanager

Duurzaam en circulair

Duurzaamheid en circulariteit staat centraal bij de realisatie van Steunpunt Coenecoop. Het nieuwe pand wordt energieneutraal en er wordt zoveel mogelijk materiaal van de huidige bebouwing hergebruikt. Wij gaan aan de slag met de meest duurzame toepassingen voor de vrijkomende materialen en een zo circulair mogelijk ontwerp. Het bouwteamverband biedt ruimte om de mogelijkheden te onderzoeken en samen te kiezen voor de beste, meest duurzame en haalbare oplossingen.

Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een bedrijf in
Vul telefoonnummer in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.