de wereld mooier maken
Alle Berichten

In navolging op een intensieve bouwteamfase heeft Van der Ven in opdracht van Gemeente Gooise Meren de reconstructie van de oostelijke vestingwallen in Muiden gerealiseerd.

De vestingwallen zijn teruggebracht naar het historische karakter uit de tijd van de Stelling van Amsterdam, met strakke en steilere contouren.  Met een ontzettend gaaf resultaat!

Stefan Blok, Projectleider

Video

De werkzaamheden zijn mooi in beeld gebracht. Onze collega's Stefan Blok en Corine van de Laar van Van der Ven en Theo Kamer van Gemeente Gooise Meren vertellen in de video meer over het project. Bekijk snel de video!

 

De werkzaamheden 

We hebben de vestingwallen opgehoogd en gestabiliseerd. Daarnaast hebben we damwanden aangebracht langs de oevers van de vestinggracht. Verder hebben we de contouren van schietbanen in de vestingwallen teruggebracht en hebben we de vestingwallen voorzien van wandelpaden, trappen en groenvoorzieningen.

De reconstructie van de Oostelijke Vestingwallen in Muiden is klaar!  Met een prachtig resultaat! We kijken met trots terug op dit unieke project. 


Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Voer een bedrijf in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.