de wereld mooier maken
Alle Berichten

Na een intensieve bouwteamfase is het zover, de herinrichting van het voormalige voetbalterrein van VV Aalsmeer gaat officieel van start.

Het project

In opdracht van gemeente Aalsmeer gaat Van der Ven het voormalig voetbalterrein inrichten als recreatiepark. Afgelopen maanden hebben we in een bouwteam samen met de gemeente het ontwerp uitgewerkt tot een uitvoerbaar plan. In het park gaan we een evenemententerrein, een ontmoetingsplein en een speelbos realiseren. Verder wordt het park voorzien van wandelpaden, bruggen, nieuwe watergangen, een vijver en veel groen.

Feestelijke aftrap

Op vrijdag 6 mei was de officiële aftrap van de werkzaamheden. Voor de starthandeling zijn twee bouwhekbanners onthuld door wethouder Bart Kabout (gemeente Aalsmeer) en Huib van Daalen (Van der Ven). Na de starthandeling was er een mogelijkheid voor een wandeling over het projectgebied.

Eind december gereed

Begin april is gestart met de werkzaamheden voor het inrichten en het opruimen van het werkterrein. Daarna start het grote grondwerk en het aanbrengen van de beschoeiingen. Dan volgt de bouw van de bruggen en de aanleg van het evenemententerrein. Na de zomervakantie wordt het terrein verder ingericht. In het najaar worden 107 nieuwe bomen en ander groen aangebracht. In december is het project gereed en kunnen alle inwoners van Aalsmeer gebruik maken van het park.

 

Bekijk project


Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Voer een bedrijf in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.