Alle Berichten

Van der Ven gaat op een duurzame en respectvolle wijze met het milieu en onze omgeving om. Daarom hebben wij ons materieel deels vervangen door elektrisch materieel. Een mooie ontwikkeling en de volgende stap op weg naar een duurzame toekomst.

Het betreft elektrische trilplaten, trilstampers, kettingzagen, motorzagen en bosmaaiers. Maar wat zijn de voordelen? Materieel dat nodig is op de bouw, draait nu nog vooral op fossiele brandstoffen. Naast de uitstoot van CO2 en fijnstof geven dergelijke machines ook overlast in de vorm van stank en herrie. Bij de elektrische alternatieven zijn al die bezwaren er niet!

Onze medewerkers zijn enthousiast over het nieuwe materieel: “Deze stamper maakt veel minder lawaai en je staat niet meer in de damp.”

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, dat is waar Van der Ven voor staat. Vanuit de waarden veiligheid, gezond rendement en innovatief vakmanschap bouwen onze trotse medewerkers aan een duurzame toekomst. Zo maakt Van der Ven de wereld mooier.

Het elektrisch materieel zal niet op elk project kunnen worden inzet. Wij zullen bewuste keuzes maken en dit materieel inzetten op projecten waar dit een toegevoegde waarde heeft. We gebruiken de juiste machine voor de klus.