Oplevering recreatiepark

de werekd mooier maken
Alle Berichten

In opdracht van Gemeente Aalsmeer heeft Van der Ven de voormalige voetbalvelden in Aalsmeer getransformeerd naar een recreatiepark. Het project is nu opgeleverd met een prachtig resultaat!

Het recreatiepark

Voor de aanleg van het park hebben we nieuwe watergangen en een vijver gerealiseerd. Verder is het park voorzien van bruggen, wandelpaden en veel groen. Tot slot hebben we een evenemententerrein, hondentraining terrein, een ontmoetingsplein en een speelbos gerealiseerd.

Feestelijke opening

Op 26 mei is het park feestelijk geopend door de burgemeester. Alle betrokkenen en verschillende buurtbewoners waren op het feestelijk moment aanwezig en uiteraard ontbraken leerlingen van de naastliggende basisschool Triade niet. De leerlingen stond te trappelen om direct na de officiële opening het park te bestormen. Na de toespraken van burgemeester en van Stichting Leefomgeving Schiphol was het moment aangebroken; het doorknippen van het lint door de kinderburgemeester. Na de rondleiding door het park en het spelen in het nieuwe speelbos stond er nog een ijscokar klaar voor de leerlingen.

Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een bedrijf in
Vul telefoonnummer in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.