Realisatie duurzame busremise

de werekd mooier maken
Alle Projecten
Breda

Combinatie Van der Ven – KWS en partner Hoppenbrouwers werkt met opdrachtgever provincie Noord-Brabant in bouwteam aan de realisatie van Busremise Breda.

Duurzame busremise

De nieuwe busremise in Breda geeft een duurzame impuls aan een veilig, snel en hoogwaardig OV-netwerk in Noord- Brabant. De nieuwe remise wordt geschikt voor het stallen, laden, en onderhouden van elektrische bussen. Hiermee zet de provincie een stap in haar doelstelling om het openbaar vervoer in de regio te verduurzamen. De combinatie Van der Ven-KWS levert hier graag een bijdrage aan.

Bundelen van krachten

In het bouwteam gaan we aan de slag met de realisatie van een definitief ontwerp (DO) voor de eindsituatie. Dankzij de bouwteamaanpak bundelen we onze krachten en vullen we elkaars expertises aan. Ook biedt het bouwteamverband ruimte om samen te kiezen voor de beste, meest duurzame en haalbare oplossingen.

Busstalling Westraven

Van der Ven en Hoppenbrouwers bouwden in 2019 de busstalling Westraven in Utrecht. We zijn trots dat we de kennis die we hebben opgedaan bij de realisatie van busstalling Westraven mogen inzetten in bouwteam voor busremise Breda!

 

Meer informatie 

Projectsheet

CO2 reductie doelen en resultaten bekijken?

Download het projectportfolio

Download
Wij willen het team laten shinen!
Eefje Mollet, Projectleider
VERHAAL
Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een bedrijf in
Vul telefoonnummer in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.