de wereld mooier maken
Alle Berichten

In opdracht van de Provincie Noord-Brabant gaat de combinatie Van der Ven/KWS, samen met partner Hoppenbrouwers, de bouw van de Busremise in Breda uitvoeren. De aannemingsovereenkomst voor dit project is nu getekend. De realisatie gaat vanaf oktober van start!

Op naar de volgende fase

Na een succesvolle afronding van de bouwteamfase zetten we nu de volgende stap: de realisatiefase. Op 13 september is de aannemingsovereenkomst ondertekend door Huibert van der Ven Jr. en Jan Pols, vertegenwoordigers van Van der Ven/KWS, en Sjoerd van Loon namens de Provincie Noord-Brabant.

Onze werkzaamheden

Dit ambitieuze project omvat de realisatie van een volwaardige, toekomstbestendige busremise, inclusief utilitaire voorzieningen. De uitvoering van dit project staat gepland om te beginnen in oktober.

Uitdagingen

Dit project brengt enkele uitdagende doelen met zich mee. Binnen een tijdsbestek van 2,5 jaar gaan we een moderne busremise ontwerpen en bouwen die voldoet aan de hoogste duurzaamheidsnormen. We maken gebruik van duurzame materialen en gaan het project opleveren met onder andere een materialenpaspoort. Dit vereist een strakke planning en een toegewijd team.


Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een bedrijf in
Vul telefoonnummer in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.