Verhaal Corine van de Laar

de werekd mooier maken

Vraag ons bedrijfsmagazine PERSPECTIEF #2 aan

BEKIJK 
Alle Van der Ven Verhalen

Tijdens mijn examenjaar op de HAVO, heb ik via mijn vader die bij Van der Ven werkt, een dagje meegelopen met een calculator. Nu ruim 10 jaar verder ben ik, na heel wat vakantiewerk, stages en een werken-leren traject doorgegroeid tot omgevingsmanager. Bij Van der Ven krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien in de functie die bij je past.

Elke werkdag is anders

In mijn rol als omgevingsmanager bestaat mijn dag vooral uit communiceren met de omgeving van het project. De ene dag loop ik op de bouwplaats en ontvang omwonenden voor een inloop uur. De volgende dag vraag ik een vergunning aan of stel ik een BLVC-plan op. Omgevingsmanager is dus een erg veelzijdig beroep waarbij je vooral veel afstemt met stakeholders, een luisterend oor biedt voor de omgeving en de verbinding maakt tussen je collega’s en de juiste belanghebbenden.

Als omgevingsmanager zit je niet alleen achter je laptop, maar ben je ook regelmatig op en om de bouwplaats te vinden. Dat maakt het werk erg afwisselend. De verschillende projecten en omgevingen maken het werk uitdagend, want iedere omgeving is anders en dat maakt mijn werk leuk.

 

Altijd ruimte voor een praatje

Het leuke aan werken bij Van der Ven is de familiare sfeer binnen het bedrijf. Zowel de collega’s op kantoor als op de bouwplaats spreek ik regelmatig en die ken ik dan ook bij naam. Er is altijd ruimte voor een praatje en een bakje koffie of thee. Een ‘lekkere’ platte organisatie.

De afwisseling in werkzaamheden en diversiteit in projecten maken het werk extra interessant. En uiteraard samen met het projectteam een mooi resultaat neerzetten waar je nog lang op terug kunt kijken.

20200130 DSC 0416  20200722 DSC 0409

Ontwikkelingstraject

Ik ben begonnen als vakantiewerker en door het behalen van mijn MBO diploma en HBO diploma ben ik doorgestroomd naar calculator, werkvoorbereider en uiteindelijk naar de functie van omgevingsmanager.

De kans die ik kreeg om mezelf te ontwikkelen en te scholen tot omgevingsmanager is echt heel mooi. En dat ik dat nu op een aantal uitdagende projecten mag toepassen is super. Een goede relatie met je projectburen is een van de doelen binnen mijn rol als omgevingsmanager.

Ik heb het ontzettend naar mijn zin bij Van der Ven en zit in de functie van omgevingsmanager echt op mijn plek. Ik hoop dan ook nog heel lang op dat plekje te mogen blijven zitten.

Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een bedrijf in
Vul telefoonnummer in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.