Verhaal - Huibert van der Ven

de werekd mooier maken
Alle Quotes

Hoe innovatief en toekomstgericht onze projectoplossingen ook zijn, het zijn onze vakmensen die ons werk maken en dat doen we met z’n allen bijzonder goed. Daar mogen we best trots op zijn!

Compliment aan ons allen

Ondanks de beperkende maatregelen vanuit het RIVM en ook de interne maatregelen die we vanuit Van der Ven hebben genomen tijdens de heftige corona-periode, hebben we de afgelopen maanden en jaren samen veel mooie werken gemaakt. Zeker in deze tijd waarin de zaken net even anders gaan omdat mens en omgeving anders dan normaal reageren op veranderende situaties, blijkt eens te meer de veerkracht van onze mensen. De collegialiteit, het wederzijds begrip en de flexibiliteit die door eenieder binnen het team van Van der Ven getoond wordt is prijzenswaardig.

Dat we het zo goed hebben gedaan, blijkt wel uit de positieve resultaten die we hebben behaald. We zijn trots op alle prestaties die geleverd zijn, groot en klein. Een groot compliment voor ons allemaal zijn de vele positieve reacties die we krijgen van onze opdrachtgevers en ook vanuit de projectomgeving.

Een duurzame toekomst

Als bedrijf investeren we steeds meer in duurzaamheidsoplossingen. Dat zie je terug in ons materieel, onze bedrijfsvoering en ook in de projectoplossingen die we aandragen. We willen hiermee een goed voorbeeld zijn naar onze omgeving en werken vol overtuiging aan een succesvolle en duurzame toekomst.

Wil jij ons team versterken? Kom eens praten

De groei die we meemaken zorgt ervoor dat we ons team verder versterken en uitbreiden met nieuwe mensen. Kom eens praten als je ook aan jouw en onze toekomst wilt bouwen. Welkom in ons team: aanstormend talent dat net van de opleiding af komt, maar ook vakmensen die vanuit hun ervaring en kennis bij willen dragen aan onze overall bedrijfsdoelstelling: De wereld mooier maken.