de wereld mooier maken
Alle Projecten
Soesterberg

In opdracht van Rijksvastgoedbedrijf gaat Van der Ven de eerste bouwfase van het nieuwe schietoefencomplex in Soesterberg realiseren. De nieuwe faciliteiten zorgen ervoor dat de Speciale Eenheden hiermee oefenmogelijkheden krijgen die aan alle moderne eisen voldoen.

Het nieuwe schietoefencomplex krijgt een 13 meter hoge snipertoren. Naast de toren voor scherpschutters wordt op de schietbaan een gebouw neergezet met buiten- en binnenmuren zonder ramen en deuren. Dit gebouw is bedoeld voor tactische schietoefeningen. Verder realiseren we een facilitair gebouw, richten we het terrein in en voeren we werkzaamheden uit aan het energiegebouw.

Het betreft een complex project door de vele specialistische disciplines. Als hoofdaannemer hebben wij wel 8 nevenaannemers van zeer bijzondere en specifieke voorzieningen te coördineren. Een echte uitdaging voor de projectplanning. Met slimme planningsmethoden zorgen wij tijdens de voorbereiding en realisatie van het project voor actieve afstemming met deze nevenaannemers.

De realisatie van de schietfaciliteiten in Soesterberg is een uitdagend project met een  samenspel tussen vele disciplines en specialisten. Doelmatige coördinatie van de betrokken partijen is de sleutel tot een succesvol project.

Peter Gouda Quint – Projectleider

Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een bedrijf in
Vul telefoonnummer in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.