LNG Tankstations

de werekd mooier maken
Alle Projecten
Berkel Enschot en Oss

Tankstation Schepersvenweg Berkel Enschot

Een LCNG-vulstation is een tankstation waar naast LNG ook CNG (dat gemaakt wordt uit LNG) getankt kan worden. Dit CNG is hoogcalorisch waardoor de actieradius van voertuigen die CNG tanken tot 20% groter is dan bij het gebruik van CNG van het laagcalorische Slochteren aardgas. Opdrachtgever Rolande is zich gaan toeleggen op deze ontwikkeling en heeft inmiddels de eerste twee LCNG-vulstations in Nederland in gebruik genomen. De enorme economische en milieuvoordelen zorgen ervoor dat deze ontwikkeling absoluut de toekomst heeft.

Engineering en realisatie

Aan Van der Ven de taak om voor de engineering van de eerste twee stations in Oss en Berkel Enschot te zorgen. Om vervolgens ook de realisatie op zich te nemen. De uitvoerende werkzaamheden betroffen onder andere het verzorgen van grondwerkzaamheden, het aanbrengen van een betonnen funderingsconstructie, het plaatsen van mantelbuizen en hekwerken. Maar ook het zorgdragen voor de aanrijbeveiliging. Verder werden ook de pompeilanden voorzien van verharding.

24 uur per dag CNG tanken

De eerste twee LCNG-vulstations van Europa zijn in 2013 in gebruik genomen. In zowel Oss als Berkel Enschot kan men 24 uur per dag CNG tanken. Op naar de toekomst!

Meer weten over LNG zie: www.rolandelng.nl

Wij willen onze slogan blijven waarmaken. Daarom krijgt iedere dieselmachine een elektrische broer of zus. Van het handgereedschap tot de grote jongens.
Huibert van der Ven, directeur
VERHAAL
Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een bedrijf in
Vul telefoonnummer in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.