Kwaliteit

de werekd mooier maken

Vraag ons bedrijfsmagazine PERSPECTIEF #2 aan

BEKIJK 
Alle Over ons

Waarmaken wat we beloven. Het leveren van kwalitatief hoogwaardig werk is waar we als Van der Ven voor staan. We investeren in onze kwaliteit door middel van ons zorgvuldige kwaliteitszorgsysteem. Maar het zit ons ook in de genen. We zijn er mee groot geworden. Kwaliteit vind je terug in ons afgeleverde werk, maar zeker ook in onze organisatie.

Efficiency en zekerheid

Onze opdrachtgevers en onze omgeving verlangen steeds verdere normering van onze werkzaamheden, producten en diensten. Het zorgt ervoor dat onze organisatie, werkwijzen en materialen aan een hoog certificeringsniveau moeten voldoen. Het garandeert onze opdrachtgevers en onszelf de gewenste efficiency en kwaliteit in ons afgeleverde werk en de bijbehorende werkprocessen.
Zo ben je, als je Van der Ven als partner voor je project kiest, ervan verzekerd dat alle werkzaamheden en diensten ISO 9001-2008 en ISO 14001 gecertificeerd zijn. Ons kwaliteitssysteem is goed gedocumenteerd en wordt periodiek grondig gecommuniceerd naar al onze medewerkers. Dat alles waarborgt de kwaliteit in onze processen en zorgt voor goede resultaten en een verhoogde klanttevredenheid.

Veiligheid en gezond met VCA

Het voornaamste doel van onze kwaliteitszorg: veilige bouwplaatsen, milieuvriendelijke oplossingen en lage faalkosten. Als opdrachtgever hecht je waarde aan het milieu en veiligheid, maar je wilt uiteindelijk ook goed werk tegen een redelijke prijs. Om dat te kunnen realiseren heeft Van der Ven het VCA programma. VCA betekent: Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. VCA staat voor structurele toetsing en certificering van bedrijven op hun VGM-beheersysteem (Veiligheid, Gezondheid en Milieu).

Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een bedrijf in
Vul telefoonnummer in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.