de wereld mooier maken
Alle Berichten

Het ERB (Erkend Restauratie Bouwbedrijf) certificaat is weer voor drie jaar verlengd! Op 18 februari heeft de jaarlijkse audit plaatsgevonden voor ons ERB certificaat. Het gehele restauratieproces was getoetst en de auditoren waren duidelijk in hun oordeel, Van der Ven was met vlag en wimpel geslaagd! Een mooie prestatie van ons restauratieteam.

Complimenten aan onze vakmannen die iedere werkdag weer werken aan het behoud van historisch erfgoed. Dankzij de ambachtelijke precisie van onze mannen zijn de uitgevoerde restauraties weer 'zo goed als oud'.  Een hoog kwaliteitsniveau staat bij ons hoog in het vaandel, om dit te behouden wordt jaarlijks een opleidingsplan voor onze vakmannen vastgesteld. Kennis op peil houden, kennis verrijken en kennis delen zijn namelijk sleutelbegrippen binnen de restauratie.

Met het ERB certificaat laat je zien dat je voldoende kennis en ervaring in huis hebt om monumentale objecten te onderhouden en restaureren. Van der Ven is inmiddels 12 jaar actief in historisch erfgoed. In deze 12 jaar hebben wij 48 restauratieprojecten uitgevoerd, dit waren voornamelijk monumentale forten, kastelen, bruggen en sluizen.  

 


Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Voer een bedrijf in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.