de wereld mooier maken
Alle Berichten

Na het succes van de renovatie van Moerriool fase 1, staan Van der Ven en Kumpen in de startblokken voor de tweede fase. Gemeente Arnhem heeft namelijk deze week aansluitend op de 1e fase definitief de vervolgopdracht gegeven voor fase 2!

Het Moerriool in Arnhem is de hoofdader van het Arnhemse rioolstelsel. Het riool is meer dan 1 kilometer lang en de oudste riolering van de stad. Het riool was na meer dan 150 jaar trouwe dienst aan renovatie toe. De eerste fase (550m) van de renovatie is inmiddels succesvol en naar volle tevredenheid afgerond. Het riool is gerestaureerd met betoninjecties, spuitbeton en met een nieuwe bekleding van polymeer-betonplaten. Daarmee is de levensduur weer voor een lange tijd gegarandeerd.

Maar het werk is nog niet klaar, fase 2 (500m) staat nu op het programma. De werkzaamheden zijn na de gezamenlijk in bouwteam-verband doorlopen voorbereidingen, deze week gestart. Het is mooi om te ontdekken dat ondanks het succes van de eerste fase, er ook nog zoveel te verbeteren valt. Zo willen we deze fase ons nog meer focussen op verbetering van de arbeidsomstandigheden en daarnaast maken we intensiever gebruik van LEA®N planning. We zijn trots en verheugd dat wij ook voor de tweede fase weer mogen werken aan deze mooie en uitdagende klus. We zien er naar uit om ook fase 2 tot een succes te maken, combinatie Moerriool is er klaar voor!


Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Voer een bedrijf in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.