de wereld mooier maken
Alle Berichten

Drinkwaterbedrijf en duinbeheerder Dunea is gestart met een samenwerking op basis van een raamovereenkomst voor een toekomstbestendige drinkwaterlevering in Berkheide. Op 13 juni was de kick-off van de raamovereenkomst en nu echt van start!

De komende jaren gaat Van der Ven diverse projecten binnen het programma Berkheide uitvoeren. De eerste projecten zijn al in gang gezet en richten zich op zowel de realisatie van nieuwe winningen als de renovatie van het huidige systeem.

Kennis delen

Binnen de raamovereenkomst werkt Dunea met twee aannemers, GMB en Van der Ven. Met deze gezamenlijke aanpak kunnen we optimaal werken aan de verbetering en toekomstbestendigheid van het drinkwatersysteem van Dunea.

β€˜β€™De raamovereenkomst is een mooie basis om elkaars kennis te benutten, de uitvoering te optimaliseren en een langdurige relatie aan te gaan, de kennis en expertise die GMB en G. van der Ven B.V. Aannemingsbedrijf inbrengen, zullen een grote bijdrage leveren aan het succes van de projecten in Berkheide.” aldus Kevin Joosten, programmamanager Berkheide.

Klaar voor de toekomst

Deze samenwerking is een belangrijke stap om de uitdagingen op het gebied van drinkwaterlevering het hoofd te bieden en zo ook klanten van Dunea- ook in de toekomst - van schoon en betrouwbaar drinkwater te kunnen blijven voorzien.

Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een bedrijf in
Vul telefoonnummer in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.