Portlantis bereikt hoogste punt

de werekd mooier maken
Alle Berichten

Vorige week werd een belangrijke mijlpaal in de bouw van Portlantis behaald. Met de installatie van de liftopbouw die het dakterras met panoramaview toegankelijk maakt, bereikte het nieuwe havenervaringscentrum het hoogste punt. De hoogte van ruim 28 meter garandeert een grandioos uitzicht over zee en havengebied.

In Portlantis beleeft een breed publiek interactief de complexe, dynamische wereld van de modernste en grootste haven van Europa. Portlantis laat bezoekers, scholieren en studenten ervaren hoe de haven in elkaar steekt. Ook ontdekken ze wat de haven betekent, bijvoorbeeld voor de leefomgeving, de economie én zichzelf. Ook wordt duidelijk hoe de toekomst van de haven eruit kan zien. Het vormt bovendien een ontmoetingsplaats voor het (haven)bedrijfsleven op een van de meest inspirerende locaties in de Rotterdamse haven. Wie Portlantis bezoekt, gaat ongetwijfeld enthousiast en vol verhalen naar huis.

Onze dank en complimenten aan alle betrokkenen die een bijdrage hebben geleverd aan het bereiken van dit hoogste punt. Samen gaan we volle kracht op weg naar de volgende mijlpaal in de realisatie van Portlantis.


Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een bedrijf in
Vul telefoonnummer in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.