Nieuwe graafmachine

de werekd mooier maken
Alle Berichten

Met trots presenteren we onze splinternieuwe Hyundai HX300AL, geleverd door Van der Spek Vianen. Met een duurzame motor en een indrukwekkend hydraulisch vermogen is de machine niet alleen erg snel en sterk is maar ook extreem zuinig. Met deze machine zijn we klaar voor uitdagende projecten! We wensen de machinist Govert veel fijne en veilige draaiuren toe!

De nieuwe Hyundai HX300AL is voorzien van een duurzame Cummins QSB Stage-5 motor die een vermogen levert van 194 kW (264 pk), gekoppeld aan ruim 570 liter/min. hydraulisch vermogen zorgt deze ervoor dat de machine niet alleen erg snel en sterk is maar ook extreem zuinig.
De EPIC (Electronic Pump Independent Control) elektronische pompregeling van het hydraulisch systeem zorgt dat de hydrauliek optimaal wordt gebruikt zodat er geen onnodige brandstof wordt verbruikt.  De elektronisch aansturing van de koelfan die via een viscokoppeling wordt aangedreven zorgt ervoor dat deze altijd de juiste snelheid draait en zo de machine op de juiste bedrijfstemperatuur houdt zodat hij optimaal kan werken zonder overbodig brandstofverbruik en geluidsproductie. 

Groter bereik

Om een groter bereik te realiseren is de nieuwe Hyundai HX300AL voorzien van zowel een verlengde giek als lepelsteel waarmee de machine tot ca. 13.000 mm kan reiken. 
Optioneel is de machine o.a. ook nog uitgevoerd met een overdruksysteem, centrale smering, bordessen aan beide zijden, afgeschuinde rupsen en een extra hijspunt aan de binnenzijde van de lepelsteel om zwaardere delen te kunnen verzetten als bijvoorbeeld rioolputten. Extra werkverlichting draagt zorg voor een nog veiligere werkomgeving bij het werken in de vroege en late uren. 

Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een bedrijf in
Vul telefoonnummer in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.