de wereld mooier maken
Alle Berichten

Heb jij de werkzaamheden aan ons terrein in Brakel al gezien? Deze maand zijn we gestart met de herinrichting van ons bedrijfsterrein! We blijven groeien als bedrijf en dat vraagt om een nieuwe en praktische inrichting van ons terrein.

De werkzaamheden

We gaan een nieuwe parkeerplaats realiseren voor kantoor en bezoekers. Bij de herinrichting van het terrein realiseren we een duidelijke afscheiding tussen het terrein en de parkeerplaats. Het terrein en de parkeerplaats krijgen allebei een andere ingang. Hiermee scheiden we vrachtauto’s en personenauto’s en wordt de veiligheid voor ons personeel en onze bezoekers verbeterd.

Inmiddels hebben we hiervoor de bestaande verharding en riolering verwijderd en zijn we momenteel bezig met de aanleg van een nieuwe riolering. Verder wordt het nieuwe terrein voorzien van een nieuwe verharding, parkeervakken met waterpasserende verharding, verlichting, laadpalen voor elektrische auto’s en een groene inrichting.  

We verwachten begin juni klaar te zijn met de werkzaamheden. We houden je de komende tijd op de hoogte over de voortgang.


Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Voer een bedrijf in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.