de wereld mooier maken
Alle Berichten

Jarenlang heeft Van der Ven in opdracht van Gemeente Vijfheerenlanden en woningcorporatie KleurrijkWonen gewerkt aan de herinrichting van de woonwijk Achter de Pijp in Leerdam.

De afgelopen jaren is de wijk straat voor straat steeds een stukje mooier geworden. Oude woningen zijn vervangen door nieuwbouw, straten zijn vernieuwd, de wijk heeft meer groen gekregen en er zijn maatregelen genomen om wateroverlast te voorkomen. Tijdens de werkzaamheden zijn de bewoners meegenomen in ontwerpprocessen en hadden ze inspraak op onder andere de inrichting van openbaar groen, speeltuintjes en parkeervoorzieningen.

Feestelijke opening

We zijn nog bezig met de laatste puntjes op de i, maar toch was het tijd voor een afrondend feest voor de bewoners in de wijk. De opening werd gedaan door wethouder Teus Meijdam en de betrokken directeuren van KleurrijkWonen, Hegeman en Van der Ven. In de nieuwe voetbalkooi werd tijdens de feestelijke opening het eerste voetbaltoernooi gehouden. Na het voetbaltoernooi heeft Van der Ven een net voetballen, hesjes en de sleutel van de voetbalkooi overhandigd aan het projectteam Jongeren voor Jongeren zodat ze in het vervolg hun eigen voetbaltoernooien kunnen organiseren.


Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Voer een bedrijf in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.