Aanleg recreatiepark Aalsmeer

de werekd mooier maken
Alle Berichten

In opdracht van Gemeente Aalsmeer worden in Aalsmeer de voormalige voetbalvelden door Van der Ven omgevormd naar een recreatiepark. Het park begint al echt vorm te krijgen. Tijd voor een kijkje achter de bouwhekken!

Het nieuwe recreatiepark

Het recreatiepark krijgt verschillende bestemmingen. Het park krijgt een evenemententerrein, een ontmoetingsplein, een basketbalveld en een speelbos. Het terrein dat overblijft kan vooral worden gebruikt voor een wandeling in de natuur. Daarom wordt het park voorzien van wandelpaden, bruggen, nieuwe watergangen, een vijver, een moeras en veel groen.

De werkzaamheden in volle gang

Begin april zijn we gestart met de werkzaamheden voor het inrichten en het opruimen van het werkterrein. Daarna zijn we aan de slag gegaan met het grote grondwerk, het aanleggen van de waterpartijen en het aanbrengen van de beschoeiingen.

Vervolgens hebben we de bruggen aangebracht en het evenemententerrein aangelegd. Het evenemententerrein is aangelegd met E-grass®. Door de opbouw van E-grass is het terrein bestand tegen hoge belastingen en daardoor geschikt om bijvoorbeeld de plaatselijke kermis te laten plaatsvinden.

De blikvanger van het park wordt het ontmoetingsplein, het plein ligt aan de grote vijver en wordt in verschillende niveaus aangelegd. De werkzaamheden aan het ontmoetingsplein zijn bijna afgerond.

In december klaar voor gebruik

Na afronding van het ontmoetingsplein gaan we aan de slag met de realisatie van het speelbos en gaan we beplanting en 130 nieuwe bomen aanbrengen. In december is het project gereed en kunnen alle inwoners van Aalsmeer gebruik maken van het park.


Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een bedrijf in
Vul telefoonnummer in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.