Alle Berichten

Van der Ven gaat met gemeente Leidschendam-Voorburg en Hoogheemraadschap van Rijnland in bouwteam aan de slag voor de reconstructie van de Doctor van Noortstraat in Stompwijk. Op 10 augustus hebben we hier de definitieve gunning voor ontvangen. Het bouwteam kan nu officieel van start!

Herinrichting en dijkverbetering

De reconstructie van de Doctor van Noortstraat heeft twee hoofddoelen. De inrichting van de weg moet worden aangepast, met de focus op het bestemmingsverkeer en het verbeteren van de verkeersveiligheid voor fietsers en voetgangers. Daarnaast moet ook de dijk worden verbeterd, omdat deze niet meer aan de normen van waterveiligheid voldoet. De dijk moet worden opgehoogd en versterkt; in totaal gaat het om een traject van 1,5 kilometer.

In bouwteam aan de slag

Vanwege de vele particuliere aansluitingen vereist dit project op maat gemaakte oplossingen in het ontwerp, wat het tot een complexe uitdaging maakt. In de aankomende periode zullen we nauw samenwerken met de opdrachtgevers om een optimale aanpak, ontwerp en fasering uit te werken.


Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een bedrijf in
Vul telefoonnummer in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.