Save the date!

de werekd mooier maken
Alle Berichten

Tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 17 juni is het mogelijk om een uniek kijkje achter de schermen te nemen bij de bouwlocatie van het nieuwe Havenervaringscentrum Portlantis. Deze nieuwe locatie op Maasvlakte 2 laat je de haven beleven als nooit tevoren. De opvolger van FutureLand is eind 2024 gereed.

Dag van de Bouw

Op zaterdag 17 juni kun je tussen 11:00 en 16:00 uur een kijkje achter de schermen bij de bouw van Portlantis. Normaliter zijn zulke bouwplaatsen verboden terrein voor bezoekers. Behalve op de Dag van de Bouw, de jaarlijkse open dag van de Nederlandse bouw- en infrasector. Van der Ven is hier aanwezig voor uitleg en vragen. Kinderen kunnen foto’s maken met opgesteld bouwmaterieel en schatzoeken met graafmachines. Aan het einde staat er een goodiebag voor de bezoekers klaar (op = op).

Tijden & gratis tickets
Om een kijkje te kunnen nemen op het bouwterrein van Portlantis moet een (gratis) tickets worden geboekt. Met dit ticket ben je welkom om een kijkje te nemen op het bouwterrein tussen 11:00 en 16:00 uur. Boek hier je tickets: https://www.portofrotterdam.com/nl/eropuit/futureland/agenda/dag-van-de-bouw-bouwplaatsbezoek-portlantis-met-eigen-vervoer 

Locatie & Parkeren
Bezoekers kunnen op eigen gelegenheid naar de bouwlocatie komen. Volg op Maasvlakte 2 de borden ‘Strand Maasvlakte’. De bouwlocatie bevindt zich op de kruising van de Pr. Máximaweg en Maasvlakteboulevard. Volg hier de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Parkeren kan gratis op de bouwplaats.


Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een bedrijf in
Vul telefoonnummer in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.