Afvalwater

de werekd mooier maken

Vraag ons bedrijfsmagazine PERSPECTIEF #2 aan

BEKIJK 
Terug naar Waterbeheersing

Wij hebben jarenlange ervaring binnen de afvalwaterverwerking. Of het nu gaat om de aanleg van nieuwe transportleidingen,  de capaciteitsverhoging van een rioolwaterzuiveringsinstallatie of de realisatie van gemalen, wij hebben de kennis en ervaring om uw project succesvol te voltooien.

Realisatie rioolwaterzuiveringsinstallaties

We hebben verschillende projecten van rioolwaterzuiveringsinstallaties met succes gerealiseerd. Bij veel projecten waren wij ook verantwoordelijk voor het ontwerp, op deze manier kunnen wij onze opdrachtgever zoveel mogelijk ontzorgen en meedenken met de beste oplossingen.

Zo hebben we in opdracht van Waterschap Rivierenland het afvalwaterzuiveringssysteem gecentraliseerd en de zuivering in Sleeuwijk uitgebreid.

In opdracht van Hoogheemraadschap van Rijnland hebben we de capaciteit van zuivering Nieuwe-Wetering met 40% vergroot, daarnaast hebben we de zuivering volledig gerenoveerd. Beide zuiveringen zijn succesvol in gebruik genomen.  

Aanleg transportleidingen

We hebben ruime ervaring met het aanleggen en renoveren van transportleidingen. Zo hebben we in opdracht van Waterschap Rivierenland in Altena een transportleiding van meer dan 13 kilometer aangelegd en leiding van 8 kilometer in de Betuwe. Het aanleggen van transportleidingen doen we altijd met oog voor onze omgeving en het milieu. Zo hadden we bij het project is de Betuwe te maken met meer dan 50 perceeleigenaren.

Achtjarig onderhoudscontract gemalen

Waterschapsbedrijf Limburg heeft zich als opdrachtgever onderscheiden door een nieuwe manier van werken te introduceren, door te werken volgens het concept meerjarige samenwerking. Een geheel nieuwe aanpak met een focus op met name gezamenlijke doelen, kennisdeling, vertrouwen, langetermijndenken, veiligheid, duurzaamheid, innovatie en een eerlijk verdienmodel. Binnen deze samenwerking is Van der Ven 8 jaar lang medeverantwoordelijk voor vervangingsprojecten van leidingen en gemalen van Waterschapsbedrijf Limburg.

Stefan Blok Contactpersoon Waterbeheersing 0418671510 Volgen
Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een bedrijf in
Vul telefoonnummer in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.