Openbaar vervoer

de werekd mooier maken

Vraag ons bedrijfsmagazine PERSPECTIEF #2 aan

BEKIJK 
Terug naar Mobiliteit

We werken graag mee aan een optimaal bereikbaar Nederland. We zetten ons in voor het ontwerpen en realiseren van topkwaliteit openbaar vervoer voorzieningen die voldoen aan de huidige en toekomstige behoeften van de maatschappij.

Openbaarvervoersstations

Om de bereikbaarheid in Nederland te verbeteren bouwen we openbaarvervoer stations zoals, bushaltes of tramhaltes. Daarbij stellen we hoge eisen aan ons werk, zodat we altijd stations realiseren die aan de wensen en eisen van de eindgebruikers voldoen. We werken daarom nauw samen met de eindgebruikers, om ervoor te zorgen dat het openbaarvervoerstation op een efficiënte manier kan worden ingericht.

Busremise

We hebben ruime ervaring met realiseren van duurzame busremises. We realiseerde in Utrecht de groenste busremise van Nederland. We waren verantwoordelijk voor het complete plaatje vanaf het ontwerp tot de realisatie ervan. Ook hebben we zorggedragen voor de volledige terreininrichting met boven laadstations voor de elektrische bussen. Deze busremise is een stap in de richting van volledig schoon busvervoer in Utrecht in 2028.

Mitchell Bosch Contactpersoon mobiliteit 0418671510 Volgen
Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een bedrijf in
Vul telefoonnummer in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.