Dat het leggen van kabels en leidingen een specialisme is, is een understatement. Van der Ven weet dit als geen ander. Van oudsher is leidingenwerk een van de stokpaardjes van G. van der Ven B.V. aannemingsbedrijf. Het gaat hier met name om het verzorgen van watertransportleidingen, afvalwatertransportleidingen, persriolen, vrijvervalriolen, bergbezinkleidingen en duikerleidingen.

Materiaalkeuze en techniek essentieel

Van der Ven legt leidingen die qua diameter variëren van 100 tot 2500 mm. Van vrijwel ieder gewenst materiaal, zoals beton, glasvezel versterkte kunststof en nodulair gietijzer. Daarbij is de toegepaste techniek van het leggen van kabels en leidingen essentieel voor de kwaliteit en duurzaamheid van het werk. Ook indien obstakels doorkruist moeten worden door kabels en leidingen, wordt Van der Ven vaak ingeschakeld. Dat komt met name door de nauwkeurigheid van werken van onze leidingspecialisten waar we maar wat trots op zijn.

Pers- en gestuurde boringen zijn ons ook niet vreemd. Daarnaast is revitalisatie van leidingen, het repareren en verwijderen van oude leidingen, het verwijderen van asbestcementleidingen en het maken van nieuwe aansluitingen daarop een zorgvuldig werk dat we graag uitvoeren.

Vakwerk met resultaat

Geen project is hetzelfde, iedere gevonden oplossing is uniek. Wat gelijk blijft is de beoogde creativiteit en kwaliteit die we in onze werken nastreven. Zodat we samen met onze opdrachtgevers telkens weer met gepaste trots terug kunnen kijken op een fraai stukje vakwerk met een tevreden stellend resultaat!

Voorbeeldprojecten

In de afgelopen jaren hebben we op het gebied van kabels en leidingen veel projecten gerealiseerd. Overtuig uzelf en klik op onderstaande link. Daar ziet u een overzicht van gerealiseerde en onder handen zijnde projecten waar het leggen van kabels en leidingen onderdeel van is.

Bekijk de projecten