Powervrouw in de bouw 

de werekd mooier maken

Ontmoet ons op Aqua Nederland

19, 20 en 21 maart 2024, Evenementenhal Gorinchem

Aanmelden

Alle Van der Ven Verhalen

Bij Van der Ven maken we met onze vakmensen de wereld elke dag een stukje mooier. Maar wie zijn die mensen? Wat doen ze zoal? En wat vinden ze nou zo leuk aan hun werk? In dit artikel spreken we met Hester Aanen, assistent uitvoerder bij Van der Ven.

Hester is assistent uitvoerder bij Van der Ven en heeft voor haar 19 jarige leeftijd de touwtjes al goed in handen. Als assistent uitvoerder is Hester medeverantwoordelijk voor de realisatie van het bouwproject. Ze zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt op de bouwplaats. Hierbij hoort het organiseren van de werkzaamheden en aansturen van het personeel.

Werken en leren 

Hester volgt een werken-leren traject. Ze werkt 3 dagen bij Van der Ven en heeft 2 dagen school. Hester: Ik volg de opleiding Civiele Techniek op Avans Hogeschool. Het eerste jaar ging ik gewoon heel de week naar school, maar ik miste de toepassing in de praktijk. Zeker omdat de stage vanwege corona niet doorging. 5 dagen per week naar school? Da’s echt niets voor mij. Daarna heb ik besloten om het werken leren traject te gaan volgen. Deze combinatie bevalt me erg goed! In de praktijk leer ik echt het meest.

Elke werkdag is anders in de uitvoering, dat maakt het juist zo leuk! 

Elke dag is anders 

Geen dag is hetzelfde vertelt Hester: 's ochtends open ik om half 7 de hekken van de bouwplaats. We beginnen de dag goed met een bakkie in de keet en bespreken daarna de werkzaamheden voor de dag. Om 7 uur gaan we aan de slag, dan zorg ik ervoor dat de werkzaamheden worden opgestart en dat alles soepel verloopt.
Daarna beginnen de administratieve taken in de keet en het regelen van het werk, zoals het houden van kwaliteitscontroles, het bestellen van materialen, het regelen van personeel en materieel, het coördineren en regelen van het werk door onderaannemers, het uitvoeren van veiligheidsinspecties en ga zo maar door.

Snel ontwikkelen 

Bij Van der Ven krijg ik de kans om mijzelf snel te ontwikkelen binnen allerlei verschillende werkgebieden. Door de verschillende soorten projecten blijft mijn werk leuk en uitdagend. Ik heb er zin in om de komende jaren meer ervaring op te doen.

Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een bedrijf in
Vul telefoonnummer in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.