de wereld mooier maken

Ben jij opzoek naar een leuke stageplaats? Dan ben je bij Van der Ven aan het juiste adres! 

Van der Ven is een ambitieus en groeiend aannemersbedrijf. We werken met een jong, gedreven en energiek team aan breed georiënteerde projecten en ontwikkelingen in de civiele wereld. We blijven onszelf uitdagen door onze ambities op een hoog niveau te leggen. Doen, samenwerken en ‘de wereld mooier maken’ zijn de belangrijke drijfveren binnen Van der Ven.  Bij Van der Ven krijg je de kans om jezelf snel te ontwikkelen in een jonge en ambitieuze omgeving.

Solliciteer OP DEZE FUNCTIE

Dit ga je doen

Onze stages zijn echte meewerkstages, waarbij je onderdeel wordt van een projectteam en daarbinnen je eigen verantwoordelijkheden krijgt. Je bent dus niet zomaar een stagiair, maar wordt echt onderdeel van het team! Je gaat aan de slag met uitdagende projecten zoals het bouwen van een busremise, de realisatie van een gesloten front boring of het versterken van een dijk.

Naast hard werken en veel leren, mag de sociale kant van een stage natuurlijk niet ontbreken! Door de open en informele sfeer in ons bedrijf is er ook ruimte voor gezelligheid. Door onze verschillende expertises hebben wij voor elk wat wils in huis. 

Dit heb je

Studeer jij HBO Civiele techniek, bedrijfskunde, technische bedrijfskunde, milieu of veiligheidskunde? Of een MBO bouwopleiding? Dan helpen wij je graag aan de leukste en de best bij jouw passende stageplaats of afstudeeropdracht.

KERNCOMPETENTIES

  • Leergierig
  • Gezellig
  • Samenwerker
  • Proactief
Image1
Image2

Over Van der Ven

Van der Ven is een ambitieus en groeiend familiebedrijf in de bouw en infra. Van der Ven is al meer dan 50 jaar actief binnen de aannemerij. De expertises Waterbeheersing, Mobiliteit, Gebiedsinrichting en Historisch erfgoed vind je bij ons allemaal onder één dak. 

Met een gedreven team werken we aan gave projecten en maken wij de wereld elke dag een stukje mooier. Dat doen we door samen aan te pakken, te gaan voor kwaliteit en trots te zijn op wat we maken. Onze mensen maken het werk: daarom zorgen wij voor een prettige werkomgeving en ruimte voor ontwikkeling. Van der Ven groeit, dus we zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Volop uitdaging dus om vanuit jouw enthousiasme en ervaring bij te dragen in jouw vakgebied.

About afbeelding
Cta afbeelding

Vraag of direct solliciteren?

Solliciteer direct door het onderstaande formulier in te vullen. Maaike gaat er gelijk mee aan de slag. Heb je nog een vraag over deze vacature bel dan Huib via 0418 - 67 15 10.

Vul een naam in
Voer een e-mailadres in
Upload een CV
Voer een motivatie in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.