G. van der Ven B.V. Aannemingsbedrijf is een middelgroot bedrijf, bestaat sinds 1968 en is een moderne werkgever met een innoverend karakter. Wij vinden het een uitdaging om de talenten van mensen te ontwikkelen en medewerkers voor langere tijd aan ons te binden. Als dienstverlenend bedrijf is het de kwaliteit van onze medewerkers die de kwaliteit van onze projecten bepaalt.

Betrokkenheid staat bij ons hoog in het vaandel: We bieden een prettige en professionele werkomgeving met daarnaast een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die verder gaan dan alleen een goed salaris.

Binnen onze regio (Midden- en Zuid-Nederland) staan wij te boek als een betrouwbaar, kwalitatief en gerenommeerd aannemingsbedrijf, constant op zoek naar manieren om onszelf te verbeteren. Graag nemen wij een koppositie in als het gaat om nieuwe manieren van duurzaam ondernemen waarbij onze drang naar innovatie ons drijft. In deze traditionele wereld zijn nog veel stappen voorwaarts te zetten en Van der Ven ziet daarin vele kansen.

Op dit moment zijn wij op zoek naar: