Terug naar overzicht

Sinds de oprichting van het aannemingsbedrijf in 1968 maakt de ontwikkeling het van tijd tot tijd noodzakelijk te kijken naar de huisvesting van de medewerkers. Vandaar dat eind 2017 de voorbereidingen zijn gestart voor de realisatie van een nieuw kantoor op de huidige locatie aan de Van Heemstraweg in Brakel. 

Met het oog op de toekomst; Duurzame impulsen
Duurzaamheid zit in het DNA van Van der Ven en ontbreekt zodoende ook niet in de nieuwbouw. Het pand heeft geen gasaansluiting meer gekregen. Ten behoeve van de warmtepomp is geboord naar warmtebronnen en in alle ruimten is een lage temperaturen systeem toegepast en op het dak liggen uiteraard PV-cellen oftewel zonnepanelen. Omringd door het groen van de weilanden in de Bommelerwaard is het nieuwe kantoor van Van der Ven zeker geen dissonant. De route naar een zonnige toekomst is ingeslagen. Het pand is augustus 2018 opgeleverd. 

Opdrachtgever Van der Ven
Plaats Van Heemstraweg, Brakel
Uitvoeringsperiode 2017 - 2018
Certificering ISO 14001
ISO 9001
VCA**
SC 530
Disciplines

Het korte tijdsbestek waarbinnen alles diende te gebeuren en de levertijden van sommige onderdelen, zoals de aluminium kozijnen, waren pittige uitdagingen. Maar het kantoor is wat mij betreft nu ook een voorbeeld van wat we in huis hebben: ik voer graag m

Marco de Waal, projectleider Van der Ven