de wereld mooier maken

Ontmoet ons op Aqua Nederland

19, 20 en 21 maart 2024, Evenementenhal Gorinchem

Aanmelden

Van der Ven voelt zich als familiebedrijf in hoge mate betrokken bij het welzijn van de omgeving. De omgeving van onze vestigingslocatie in Brakel. Maar evenzo belangrijk is het voor ons om binnen de projecten die we door het hele land heen uitvoeren, iets te betekenen voor omwonenden en/of locale of regionale maatschappelijke initiatieven. Daarom nemen we waar mogelijk die 'maatschappelijke waarde' ook vaak mee in onze projectplannen.

Door deelname of sponsoring aan lokale en regionale programma’s, die bijvoorbeeld gericht zijn op historische waardering en behoud van erfgoed, geven we inhoud aan onze maatschappelijke betrokkenheid.

Maar we nemen ook deel aan benefieten, steunen mensen met een beperking en helpen stichtingen ten behoeve van zieke kinderen en sportverenigingen verder op weg. Soms door donaties, maar vaak ook door daadkracht en het opperen van ideeën met een duurzaam karakter om maatschappelijke initiatieven nog succesvoller of levensvatbaar te maken.

Hieronder een aantal voorbeelden van onze maatschappelijk gerichte activiteiten:

Stimulans voor Buurtwerk en Jongerenwerk Aalsmeer - sponsoring en donatie

Samen met Martens en Van Oord heeft Van der Ven twee anderhalvemeter-cheques overhandigd op het Surfeiland in Aalsmeer. De cheques, met een gezamelijke waarde van 25.000 euro, zijn bestemd voor het plaatsen van een jongerenontmoetingsplaats (JOP) en ondersteuning aan alcohol- en drugspreventie door Buurtwerk, de organisatie die het jeugdwerk in Aalsmeer en Kudelstaart verzorgd. Deze cheques komen voort uit onze werkzaamheden op het Waterfront in Aalsmeer. Ze geven uiting aan onze maatschappelijke betrokkenheid en de waarde die wij toekennen aan een goede en fijne omgeving voor jong en oud.

Steunen van onderzoek naar kanker - Deelname Alpe D'HuZes

In 2018 deed Van der Ven met een team fietsers en wandelaars mee aan het evenement Alpe D’HuZes waarvan de opbrengst bestemd is voor onderzoek naar kanker. Door de beroemde berg in de Franse Alpen te bedwingen en hiertoe donaties op te halen, stortte Van der Ven ruim een ton in de kas van het KWF Kankerfonds, dat in 2018 een bedrag van in totaal 11,2 miljoen ophaalde.

Mensen met een beperking aan het sporten - Sponsoring G-team Sparta’30

Recent verlengde Van der Ven opnieuw de sponsorovereenkomst met het G-team van Sparta’30 uit het Brabantse dorpje Andel. De overkomst loopt al sinds 1994! Voetbal is immers voor iedereen, dus zeker ook voor mensen met een beperking. We omarmen deze gedachte met volle overtuiging en genieten van het plezier dat we overbrengen op deze sporters. Bekijk ook eens www.sparta30.nl.

Wielrennen binnen de regio – Sponsoring fietsvereniging WTC Maas en Waal

Van der Ven is de trotse sponsor van fietsverenging Wieler- en Toerclub Maas & Waal uit Brakel. Een sportieve bijdrage aan een prachtige sport. Bekijk ook eens www.wtcmaaswaal.nl.

Kastelen toegankelijk - Leenheer Slot Loevestein 

Het beroemde Slot Loevestein in de westelijke punt van de Bommelerwaard is letterlijk onze buurman. Sinds enige jaren mogen wij ons met gepaste trots Leenheer van Stichting Museum Slot Loevestein noemen. Het slot is een Rijksmuseum en geopend voor publiek. Als een van de exclusieve 100 bedrijfsleden levert Van der Ven een bijdrage aan het realiseren van diverse projecten op en rond Slot Loevestein. Bekijk ook eens www.slotloevestein.nl.

Borgen historische waarden van de Hollandse Waterlinie - Sponsoring Waterlinie Museum

Als aannemer is Van der Ven specialist in het authentiek restaureren en in stand houden van cultureel erfgoed. Aan diverse objecten in de Nieuwe Hollandse Waterlinie hebben wij de afgelopen jaren een conserverende bijdrage geleverd. Voorbeelden van ons werk zijn te bewonderen op onder andere Fort bij Vechten, waar we nieuw leven bliezen in dit deel van de waterlinie. Als eerste onderneming sponsoren wij met volle overtuiging het nieuwe Waterlinie Museum. Kijk op www.waterliniemuseum.nl en zie hoe historie op aantrekkelijke wijze herleefd kan worden.

Cta afbeelding

Vragen? Onze specialisten helpen je graag!

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Voer een bedrijf in
Vul telefoonnummer in
Vul een vraag in

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn hierop van kracht.