Aangenomen voor de bouwvakvakantie van 2017 en opgeleverd vlak voor kerst. Van der Ven heeft onder grote tijdsdruk zijn bijdrage geleverd aan de nieuwe demiwaterfabriek van Evides op de Maasvlakte.

Van der Ven realiseerde op de Maasvlakte het ketelhuis voor de stoomketel van de fabriek en voerde enkele betonwerken uit. Vanuit de fabriek levert opdrachtgever Waterbedrijf Evides hoogwaardig demiwater aan een groot aantal (petro)chemische bedrijven in het Botlek-Europoort gebied. Wij bouwden ook een LNG-tankstation, een product waarmee Van der Ven marktleider is in Nederland. LNG staat voor Liquefied Natural Gas en bij het nieuwe station hebben vrachtwagens de gelegenheid gas te tanken.

Tijdsdruk en aanvullende opdrachten
Van der Ven heeft het werk vlak voor kerst naar tevredenheid opgeleverd. Het was in meerdere opzichten een mooie uitdaging, gezien de strenge veiligheidseisen en een groot aantal aanvullende opdrachten. Juist dit soort projecten zijn ons op het lijf geschreven.

Over Evides
Onze opdrachtgever Evides Waterbedrijf levert 24 uur per dag 365 dagen per jaar, veilig, schoon én smakelijk drinkwater aan 2,5 miljoen klanten en het bedrijfsleven in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Daarnaast biedt Evides industriewaterdiensten op maat aan grote industriële klanten in onder meer Nederland, België en Duitsland.