Voor wie op zoek is naar een nieuwe geschikte locatie voor bedrijfsvestiging in het centrum van ons land, is het nieuwe Bedrijventerrein Langerak in Brakel een uitstekende optie. Het bedrijventerrein wordt ontwikkeld door G. van der Ven B.V. Aannemingsbedrijf en is geschikt voor allerlei soorten bedrijvigheid zoals industrie, logistiek, transport en distributie tot en met bedrijfscategorie 3.2. De fraaie zichtlocatie, de optimale ontsluiting en het toekomstbestendig kwalitatieve karakter, onder andere door het centraal geregelde parkmanagement, maken Langerak een bedrijventerrein met allure.

Flexibele indeling en maatvoering

De verkaveling van dit nieuwe bedrijventerrein is maatwerk en biedt daarom qua oppervlakte en maatvoering veel flexibiliteit. De oppervlakte van de kavels kan naar behoefte worden aangepast tussen de 1.000 m² en 5.000 m². De kavels hebben een variabele dieptemaat. Hierdoor zijn zowel kavels op een zichtlocatie alsook op een niet-zichtlocatie beschikbaar.

Bouwmogelijkheden

Het ‘bestemmingsplan Bedrijventerrein Langerak’ is onherroepelijk. De kavels worden medio 2020 bouw- en woonrijp gemaakt. Dat betekent dat er na het verkrijgen van een omgevingsvergunning vrijwel direct gestart kan worden met bouwen!

De belangrijkste uitgangspunten uit het bestemmingsplan zijn:

  • Bouwhoogte toegestaan tot 12 meter!
  • Bedrijven tot en met bedrijfscategorie 3.2 toegestaan
  • Ruime bouwvlakken
  • Toegestaan bebouwingspercentage maximaal 70%
  • Afstand tot zijdelingse grens minimaal 5 meter
  • Parkeren wordt ingepast op eigen terrein

Ondernemen vanuit het centrum van Nederland

Het nieuwe bedrijventerrein Langerak is gesitueerd aan de rand van het dorp Brakel. Door de directe ligging aan de provinciale weg N322 biedt Langerak voor bedrijven de perfecte locatie. De locatie ligt uiterst centraal ten opzichte van de snelwegen A2, A27 en de A59. Binnen een kwartier zit je vanaf Langerak op een van deze drie hoofdwegen, midden in ons land.

Betrokken partijen

De ontwikkeling en realisatie van Bedrijventerrein Langerak is in handen van G. van der Ven B.V. Aannemingsbedrijf.

Van der Ven werkt hierin nauw samen met TopVast B.V. en Bax & Van Kranenburg Beheer B.V.. De verkopend makelaar is Waerde State B.V..

Contact en informatie

Algemene informatie en verschillende artist impressions van Bedrijventerrein Langerak vindt u op de speciale projectwebsite.

Voor vragen en mogelijkheden afgestemd op uw specifieke wensen neemt u contact op met Elko Hoorn van Waerde State B.V.. Bel 0418 - 66 66 66 of e-mail naar info@waerdestate.nl.