G. van der Ven B.V. Aannemingsbedrijf uit Brakel neemt in 2018 deel aan Alpe d’HuZes, het evenement dat geld inzamelt voor het KWF Kankerfonds. Drie teams bereiden zich momenteel voor om zowel fysiek als financieel sterk aan de start te verschijnen op donderdag 7 juni.

Kanker is ziekte nummer 1 in Nederland en waarschijnlijk kent iedereen wel iemand die van dichtbij met deze verschrikkelijke ziekte te maken heeft of heeft gehad. Zo ook bij Van der Ven. Het drukt ons met de neus op de feiten: het leven is vergankelijk. Als we iets kunnen bijdragen om de gevolgen van kanker te verminderen, dan staan we daar voor op. Daarom gaan 24 mannen en vrouwen verdeeld over 3 teams de beroemde berg bedwingen.

Fysieke en financiële uitdaging
Twee teams gaan de Alpe d’Huez met de fiets bedwingen, het derde team doet dit te voet. Samen werken we aan onze conditie, want de slogan ‘Opgeven is geen optie’ is niet aan dovemans oren gericht. Op zaterdag 13 januari nam een groep deel aan een eerste bootcamp, verzorgd door personal trainer Koen van der Plas van PT73 bij de Batterij onder Poederoijen. Bij brasserie De Buurman volgde daarna een gezonde lunch. Daarmee is het startschot gegeven in aanloop naar het evenement in juni. Maar met het fysieke deel zijn we er nog niet. Iedere deelnemer voor zich heeft als streven € 2.500,- aan sponsorgeld bijeen te brengen. Dit draagt bij aan de bekostiging van (wetenschappelijk) onderzoek naar kanker.

Voordelen voor sponsors
Van der Ven heeft een sponsortabel gemaakt, want tegenover sponsoring zetten wij voordelen. Denk aan banners, logo’s op onze shirts, vermelding in nieuwsbrieven en dergelijke. Wie graag een steentje bijdraagt of informatie wenst, neemt contact op met Martin de Kock via martin@vanderven.nl.