Civiele Bedrijvendag
De Civiele Bedrijvendag 2017 op Avans Hogeschool te 's-Hertogenbosch afgelopen dinsdag was een groot succes!  Deze dag werd georganiseerd door een groep enthousiaste en gemotiveerde vierdejaars studenten Civiele Techniek van Avans Hogeschool in Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. Met o.a. de opbrengst van deze dag wordt de ‘Civil Engineering Tour 2017’ georganiseerd.

Civil Engineering Tour 2017
De reiscommissie zet zich in voor het organiseren van een internationale studiereis in april 2017: de ‘Civil Engineering Tour 2017’. Deze studiereis is elk jaar opnieuw een hoogtepunt in de opleiding van de circa 50 deelnemende studenten.Tijdens de studiereis worden er verschillende civieltechnische en cultuurhistorische bezienswaardigheden bezocht. Deze excursies dragen bij aan de ontwikkeling van de student op zowel persoonlijk als civieltechnisch vlak. Naast het academische aspect is de studiereis natuurlijk ook een erg mooie ervaring. Om deze redenen hebben ook dit studiejaar weer veel studenten zich aangemeld voor de ‘Civil Engineering Tour 2017’ waarbij de bestemming dit jaar Panama is!

Van der Ven
Daarom investeren we in de toekomst van jong aanstormend talent & daaruit blijkt ook onze grote betrokkenheid bij de branche! We bieden jongeren die een civiele opleiding volgen de kans om het vak in de praktijk te leren. Een investering in de toekomst voor het waarborgen van de beschikbaarheid van goed opgeleide vakmensen.

Wij vinden het een uitdaging om de talenten van mensen te ontwikkelen en medewerkers voor langere tijd aan ons te binden. Als dienstverlenend bedrijf is het de kwaliteit van onze medewerkers die de kwaliteit van onze projecten bepaalt.