BZC’14 is het voetbalseizoen 2019-2020 ingegaan met G. van der Ven B.V. Aannemingsbedrijf als nieuwe hoofdsponsor. Van der Ven was al als sponsor aan de club verbonden en zal met haar bedrijfsnaam onder meer op de voorzijde van de Brakelse wedstrijdshirts van het eerste elftal prijken. Dit is het resultaat van vruchtbare gesprekken die hebben plaatsgevonden tussen beide partijen, waarbij ook nadrukkelijk wordt ingestoken op een samenwerkingsverband op de lange termijn.

Voorzitter Lars Pijlman is erg content met de ondersteuning van het Brakelse bedrijf dat gespecialiseerd is in civieltechnische- en bouwprojecten: “BZC’14 is zeer verheugd dat het de band met Van der Ven nadrukkelijk heeft kunnen versterken. Met de steun van Van der Ven hebben we voor een lange termijn invulling gegeven aan een belangrijke positie op ons shirt. Het biedt ons ruimte en middelen bij de verdere verwezenlijking van onze visie en plannen.”

Directeur Huibert van der Ven is eveneens erg content met het partnership: “We zijn verheugd dat we met deze samenwerking een bijdrage kunnen leveren aan de verdere weg naar boven van BZC’14, dat promoveerde in 2019, op sportief vlak.”