Met een opbrengst van een miljoen meer dan vorig jaar heeft Team Van der Ven in 2018 bijgedragen aan een mooi resultaat van Alpe d'HuZes: ruim 11 miljoen euro.

Om 4.44 uur gingen de eerste deelnemers (te voet) van het team gisteren richting de gevreesde berg. Enkele minuten later volgden de fietsers. Collectief kwamen ze knarsetandend op de eerste helling bijna tot stilstand. De strijd tegen de stijgingspercentages, de kilometers, het asfalt en de regen was begonnen. Met een ongekende verbetenheid voltooiden alle sporters hun doelstellingen. Of het nu één beklimming te voet of op de pedalen was, iedereen heeft voor zich persoonlijk op de toppen van zijn kunnen gepresteerd. Een prestatie die is gemengd met de emotionele indrukken waaraan niemand zich kan onttrekken op de Alpe.

Vrijwilligers
Wat zeker niet onbelicht mag blijven is de tomeloze inzet van onze Van der Ven vrijwilligers en supporters. Zij zorgden voor eten, drinken en droge kleren alsmede mentale en fysieke ondersteuning. Met enthousiaste aanmoedigingen veranderde de totale berg in één grote familie met een gedeelde missie: samen trappen we kanker de wereld uit!

Tekst: Tom van Engelen Foto's: preview

Foto's: Maverick Media wordt vervolgd