Met 3 enthousiaste teams bedwingen medewerkers en aanverwanten van aannemingsbedrijf Van der Ven op donderdag 7 juni de Alpe d’Huez tijdens het evenement Alpe D’HuZes. Hiertoe houden zij op zaterdag 5 mei een Carwash op de bedrijfslocatie aan de Van Heemstraweg 2 in Brakel.

Van 11.00 tot 16.00 uur kan iedereen terecht met zijn personenauto of (mini)busje. Tegen betaling van respectievelijk € 15,- of € 20,- stropen de medewerkers de mouwen op en geven het voertuig een grondige reinigingsbeurt. Na behandeling van binnen, van buiten en mét nadrogen gaat de vierwieler weer blinkend de weg op. Maar vertrek niet te snel, want Van der Ven verkoopt namelijk ook wat lekkers te drinken. De barbecue staat aan voor hamburgers (€ 3,50) en saté (€ 4,50).

“Twee teams gaan de Alpe d’Huez met de fiets bedwingen, het derde team doet dit te voet. Samen werken we aan onze conditie, want de slogan ‘Opgeven is geen optie’ is niet aan dovemans oren gericht. Daarnaast houden we als bedrijf diverse evenementen om geld in te zamelen voor het KWF Kankerfonds, waarvan de Carwash een voorbeeld is”, vertelt Cees van Oord namens de teams.

Ben je op Bevrijdingsdag op weg naar een evenement in de regio en wil je handig even meepakken dat je auto fonkelend schoon is? Kom dan naar de Van der Ven Carwash!