De Van der Ven Car Wash waarvan de opbrengst in het potje voor Alpe D’HuZes gaat, was zaterdag 5 mei een groot succes. De opbrengst was € 3.000,- voor het goede doel, het KWF Kankerfonds. Op vrijdag 11 mei gaan de medewerkers zich inspannen voor alweer het volgende succesevenement.

Het komt niet vaak voor dat er een file staat op de parallelweg naast van de Van Heemstraweg, de route naar de bedrijfslocatie van Van der Ven in Brakel. Maar op zaterdag 5 mei was het toch dat tafereel dat bestuurders van stoffige auto’s aantroffen. Ruim 100 auto’s in alle vormen en maten, inclusief busjes en een paardentrailer, reden tussen 11.00 en 16.00 uur het terrein op voor een reinigingsbeurt. Grondig van binnen en netjes van buiten reden de auto’s het terrein weer af, terwijl de bestuurders bij de entree van het kantoorgebouw genoten van een zoetig hapje uit de ovens van talloze vrijwilligers of van de grill van BBQ-master Cees van Oord. Maverick Media verzorgde prachtig beeldmateriaal van een geslaagde dag. Na de plussen en minnen van de inkoop bleef onder de streep een bedrag van € 3000,- over voor het goede doel.

Volgende evenement: tweemaal Eet D’HuZes
Op vrijdag 11 mei dossen vrijwilligers zich uit als obers om maar liefst 6 gangen te serveren voor € 66,- per persoon, tijdens Eet D’HuZes in restaurant Amadeus in Wellseind. Dit evenement was in een mum van tijd volgeboekt met 66 deelnemers. Om het succes een vervolg te geven gaat Eet D’HuZes on tour en arriveert op donderdag 24 mei bij restaurant ’t Weeshuys in Geertruidenberg. Hier komen tongstrelende gerechten op tafel tegen betaling van € 70,- en dat is inclusief wijnarrangement. Er is plaats voor ongeveer 60 gasten, tafels zijn nog te reserveren via marcya@vanderven.nl.

 

Meer informatie over Alpe D’HuZes acties van Van der Ven: 
Cees van Oord, tel. 06-81990413