Ben jij die veelzijdige man of vrouw die zich thuis voelt in een dynamisch bedrijf? Ben je servicegericht en zorg je er graag voor dat iedereen op kantoor goed kan werken? En heb je daarnaast ook nog eens gevoel voor cijfers en werk je nauwkeurig? Solliciteer dan op deze functie!

Als receptionist(e) / administratief medewerk(st)er bepaal je mede het gezicht van Van der Ven. Samen met een collega zorg je ervoor dat de receptie en telefooncentrale op een klantvriendelijke manier wordt ingevuld en beleefd. Gasten voelen zich direct thuis bij Van der Ven door de gastvrije opstelling van onze receptionisten.

Ook op het gebied van facilitaire zaken zorg je ervoor dat het op kantoor aan niets ontbreekt en dat iedereen zijn werk naar behoren kan doen en beschikt over de noodzakelijke middelen. Naast deze werkzaamheden ondersteun je ook de afdeling administratie door het verrichten van licht financieel-administratieve taken. Een veelzijdige en afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde zal zijn.

Bekijk hier de volledige vacature Receptionist(e) / administratief medewerk(st)er. Heb je vragen? Bel of mail ons voor meer informatie.