Huibert en Lean van der Ven nemen van 23 januari t/m 1 februari deel aan The Arctic Adventure 2020. Een uitdaging voor mens en machine! Onder de naam ‘Team 13 Amadeus’ gaan ze deze barre tocht samen met 17 andere teams aan om geld bij elkaar te krijgen voor het goede doel.

Een barre lange tocht
De uitdaging van deze unieke toertocht zit hem in het fysieke uithoudingsvermogen en mentale kracht die gevraagd wordt van de deelnemers om de rit binnen de gestelde grenzen te kunnen rijden en het fit en scherp blijven om de beste routes te vinden. Doelstelling is om dagelijks aan de hand van opgegeven coördinaten zo efficiënt mogelijk naar de eindbestemming van die dag te rijden. Binnen 10 dagen wordt van Zaltbommel naar de Noordkaap in Scandinavië gereden en weer terug, dus het wordt een barre lange tocht.

U bepaalt mede het goede doel
Voor welk goede doel Team 13 Amadeus gaat rijden kunt u als relatie mede bepalen. Geef voor 18 januari a.s. aan wat volgens u een passende bestemming is voor de sponsorgelden die Huibert en Lean bij elkaar rijden en we nemen uw suggestie mee bij het bepalen van de definitieve keuze. Er wordt onder andere geselecteerd op waarden als noodzaak, breed maatschappelijke gedragenheid en duurzaamheid.

U kunt uw favoriete goede doel aangeven door een mail te sturen naar info@vanderven.nl of door uw goede doel te taggen op onze facebookpagina /Team13-Amadeus.

Doneren kan nu al!
Los van de hoofdsponsoring door G. van der Ven B.V. Aannemingsbedrijf, kunt ook u als u wilt uw donatie overmaken op rekeningnummer NL12 INGB 0674 7003 76 onder vermelding van Team 13 Amadeus. Hartelijk dank alvast hiervoor en we hopen een fors bedrag bij elkaar te krijgen!

Vanaf 23 januari live te volgen
Uiteraard brengen we u op de hoogte van de definitieve doelenkeuze en de uiteindelijke opbrengst. Wilt u tussentijds Team 13 Amadeus volgen tijdens hun uitdagende Arctic Adventure, dan kan dat via de livestream op https://www.roadtripadventures.nl/LIVE/ en op de facebookpagina /Team13-Amadeus.