Zoals bij velen bekend heeft Team 13 Amadeus, met als team de broers Huibert en Lean van der Ven, deelgenomen aan de barre tocht ‘Arctic Adventure 2020’. En met succes mogen we wel zeggen, want ze sleepten van de 10 dagen maar liefst 2x de dagzege binnen en 1 eervolle 2e plaats. Als nieuwkomers hebben ze een mooie 8e plaats in het eindklassement gehaald. En dat alles in hun fraaie Fiat bus. Een Euro 6 Diesel, dus zeker geen brandstof slurper. En uiteraard rekening houdend met de 3 MVO-waarden van Van der Ven: People, Planet en Profit.

Goede doel: wensstichting Shamajo via Koekeloeretoere
Maar wat zeker zo belangrijk is: hun doelstelling was naast de menselijke- en duurprestatie, meedoen voor het goede doel: Shamajo via Koekeloeretoere. Om zo veel mogelijk sponsorgeld bij elkaar krijgen voor Wensstichting Shamajo, organiseert Lionsclub De Bommelerwaard een toertocht over de dijken door de Bommelerwaard en het fraaie Brabantse land.

Meervoudig gehandicapten laten genieten van het leven
Shamajo is een landelijk opererende stichting die zijn oorsprong vindt in de Bommelerwaard. Een sympathieke stichting die zich inzet om meervoudig gehandicapten te laten genieten van activiteiten die een glimlach oproepen bij deze kwetsbare doelgroep, hun begeleiders en vrijwilligers. Kijk maar eens op www.shamajo.nl dan krijg je een goede indruk van het goede werk dat deze stichting doet en wat het betekent voor hun doelgroep: de VIPs!

Opbrengst Arctic Adventure Team 13 Amadeus: € 3.000,- !!
Ook Huibert en Lean doen 19 april a.s. mee aan de toertocht Koekeloeretoere. En wat nog veel mooier is: ze nemen dan ook hun opbrengst mee in de vorm van een cheque van € 3.000,- die ze overhandigen aan de organisatie van de toertocht en Shamajo op deze dag. Enorme dank aan alle sponsoren die Team 13 Amadeus hebben gesteund en/of ook het team live gevolgd hebben tijdens de Arctic Adventure tocht.