Wat een geweldige bedrijvendag! Afgelopen vrijdag hebben 1e, 2e, 3e en 4e jaars studenten Civiele Techniek van Avans Hogeschool kennis gemaakt met Van der Ven op de Civiele Bedrijvendag in Den Bosch. Om de studenten een beeld te geven van ons bedrijf en wat wij te bieden hebben is er door onze collega Martin den Otter een pitch gegeven. Ook hebben de studenten de mogelijkheid gehad om te praten over hun toekomstige stage- of afstudeerplek of een baan voor na het afstuderen. De mogelijkheid om bij ons als aannemer de combinatie van ontwerp en uitvoering van een project mee te maken sprak veel studenten aan.

Wat bieden wij
We bieden jongeren die een civiele opleiding volgen de kans om het vak in de praktijk te leren. Een investering in de toekomst voor het waarborgen van de beschikbaarheid van goed opgeleide vakmensen. Onderaan dit bericht kun je onze vacatures bekijken. 

Afstuderen bij Van der Ven
Was je niet aanwezig op de bedrijvendag en wil je graag meer weten over de mogelijkheden bij Van der Ven neem dan contact op met Corine van de Laar: corine@vanderven.nl