Reco Milieu heeft sinds 2004 een nauw samenwerkingsverband met G. van der Ven B.V. Aannemingsbedrijf uit Brakel op het gebied van bodemsanering, waterbodemsanering, asbestsanering en sloop. Vanaf juni 2017 worden deze milieuactiviteiten uitgevoerd onder de naam Van der Ven Milieu.

Krachten bundelen binnen multidisciplinaire aanpak

Reco Milieu vervult al, naast zelfstandige opdrachten, een belangrijke rol binnen de projecten die Van der Ven onder handen heeft.  De intensieve samenwerking en het milieuspecialisme willen we nog verder uitbreiden. Daarom worden de werkzaamheden van Reco Milieu direct onder de vlag van Van der Ven voortgezet. “Zo kunnen we de kracht van de verschillende disciplines binnen de projecten nog meer bundelen. Dat komt het eindresultaat en het bedenken van creatieve en innovatieve oplossingen ten goede.”, aldus Tom Gerrits, divisieleider Milieu bij Van der Ven.

Van der Ven Milieu, aangenaam!

Kortom, de vertrouwde milieuactiviteiten worden voortaan onder de naam Van der Ven Milieu aangeboden. Onze kernwaarden, toewijding, persoonlijk contact en specialistische inzet, blijven onvoorwaardelijk van toepassing onder de naam Van der Ven Milieu. Door de toevoeging van Van der Ven Milieu ontstaat een nog krachtigere dienstverlening met meer capaciteit voor onze opdrachtgevers en gewaardeerde relaties.

Op de website www.vanderven.nl vindt u alle informatie over de verschillende disciplines van Van der Ven.