De werkzaamheden voor het bouwrijp maken van het nieuwe bedrijventerrein Langerak in Brakel zijn nagenoeg volledig afgerond. In de afgelopen periode is het grondwerk uitgevoerd en de riolering aangebracht. Momenteel worden diverse nutsvoorzieningen, de verharding en terreininrichting aangelegd. De toplaag van de asfaltverharding staat voor later dit jaar op de planning. Aan weerszijden van het terrein wordt een groenstrook aangelegd waarop bomen worden gepland en er is zelfs ruimte voor voetpaden. Kortom het beloofd een zeer aantrekkelijk bedrijventerrein te worden!

Ondernemen op een centrale locatie

Het nieuwe bedrijventerrein Langerak is gelegen aan de rand van het dorp Brakel. De toegangsweg van het terrein sluit aan op de Van Heemstraweg, naast het aannemingsbedrijf G. van der Ven B.V.. Door de ligging aan de Provincialeweg N322 heeft Bedrijventerrein Langerak een perfecte ligging. De locatie is uiterst centraal gelegen ten opzichte van de snelwegen A2, A15, A27 en de A59. Binnen een kwartier zit je vanaf Langerak op een van deze drie hoofdwegen, midden in ons land.

Flexibele bedrijfskavels

De eerste kavels zullen binnenkort worden opgeleverd aan de toekomstige ondernemers. Deze ondernemers zijn volop in voorbereiding met hun bouwplannen, zodat in de loop van volgend jaar de eerste bedrijven zullen gaan verrijzen! De klant kan naar eigen inzicht de oppervlakte van de kavel bepalen, tot de maximale afmeting van 5.000 m². Er zijn zowel kavels op een zichtlocatie alsook op een niet-zichtlocatie beschikbaar.

Grote belangstelling

Het nieuwe bedrijventerrein Langerak is geschikt voor allerlei soorten bedrijvigheid zoals industrie, logistiek, transport en distributie tot en met bedrijfscategorie 3.2. Er is dan ook veel belangstelling voor bedrijventerrein Langerak. Op dit moment hebben al meerdere bedrijven de keuze gemaakt voor een bedrijfsvestiging op Langerak! Bedrijven die zich willen vestigen op het nieuwe terrein moeten daar dus snel werk van maken. Ondernemers die belangstelling hebben om zich te vestigen op het bedrijventerrein Langerak kunnen contact opnemen met verkopend makelaar Waerde State B.V. via het telefoonnummer: 0418 66 66 66.

Betrokken partijen

De ontwikkeling en realisatie van Bedrijventerrein Langerak is in handen van G. van der Ven B.V. Aannemingsbedrijf. Van der Ven werkt hierin voor de ontwikkeling nauw samen met TopVast B.V. en Bax & Van Kranenburg Beheer B.V.