Van der Ven doet het goed en blijft groeien. Dat doen we door innovatie en creativiteit te combineren met vakmanschap en daadkracht binnen onze opdrachten. Projecten die we onder handen hebben kenmerken zich vaak door hun complexiteit en de vraag naar een multidisciplinaire aanpak. Daar zijn we sterk in.

Om onze groei doorlopend inhoud te kunnen blijven geven zijn wij op zoek naar een fulltime

Projectplanner multidisciplinaire projecten

Als projectplanner multidisciplinaire projecten ken je het belang van een gedegen projectplanning en ben je al meerdere jaren actief in een vergelijkbare functie binnen de aannemerij in de civiele techniek, beton- en waterbouw, leidingen en/of (utiliteit)bouw. Samen met het projectteam zorg je ervoor dat door het opstellen en bewaken van een integrale projectplanning, gericht gestuurd kan worden in het project op de aspecten Geld, Organisatie, Tijd, Informatie en Kwaliteit.

Ambieer jij een carrière bij een innovatief aannemingsbedrijf waar het stevig aanpakken is? Ben je een teamplayer en durf je initiatief te nemen in een steeds verder groeiende organisatie? Bij Van der Ven is geen dag hetzelfde en krijg je de ruimte om mee te groeien en kleur te geven aan je toekomst.

Takenpakket

  • Opstellen van op maat gemaakte integrale projectplanningen als onderdeel van het totale projectmanagement. Hieronder valt het opstellen van overall-planningen, deelplanningen, haalbaarheidsanalyses, signalering van afwijkingen en lever je daarmee een cruciale bijdrage aan de totale procesbeheersing.
  • Je organiseert planning overleggen met opdrachtgevers, collega’s, onderaannemers en andere belanghebbenden om de voortgang te bewaken. Daarnaast ben je actief bezig met het communiceren over en het bewaken van het kritieke pad binnen de planning met je collega’s. Een haalbare planning moet immers gedragen zijn door het hele team en is geen eenmansactie.
  • Je ben verantwoordelijk voor het opstellen van voortgangsrapportages.

Functie eisen

  • HBO werk- of denkniveau en affiniteit met de Civiele techniek.
  • Affiniteit met de verschillende contractvormen en werkwijzen zoals: UAV RAW, UAV-GC, D&C, E&C en Bouwteam.
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie.
  • Ervaring met benodigde software zoals MS Project of Primavera.
  • Gestructureerd en zelfstandig.
  • In staat om overzicht te bewaken zonder de details uit het oog te verliezen.
  • Resultaatgericht, initiatiefrijk en analytisch sterk.

Interesse?

Hebben we je interesse gewekt? Mail dan je goed gemotiveerde sollicitatiebrief met CV naar Ineke van Hemert: ineke@vanderven.nl. Je sollicitatie zal vertrouwelijk behandeld worden. Voor inhoudelijke vragen over deze functie neem je contact op met Martin den Otter op nummer 0418  67 15 10.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.