Mara de Vries en Elitemerrie Farzana zijn met een percentage van 75,933% als 12de geëindigd in de finale van het WK Jonge Dressuurpaarden voor zevenjarigen. Wij feliciteren Mara met dit prachtige resultaat!

"Ik ben heel trots dat we de grote finale gehaald hebben. Tussen zo'n ongekend sterke concurrentie is dit toch wel bijzonder. In de finaleproef lieten we een heel mooi drafgedeelte zien. Helaas slopen er in de galop wat foutjes in en had ik wat krachtiger door kunnen rijden. Desalniettemin ga ik zeker met een tevreden gevoel huiswaarts! Ik ben erg blij met de vorm waarin Farzana verkeerde. We hebben heel veel positieve geluiden over haar gehoord en dat is natuurlijk heel leuk! Dit smaakt zeker naar meer, ik hoop volgend jaar weer van de partij te mogen zijn op het WK." aldus Mara. 

Zij wist zich met maar liefst twee paarden, Elitemerrie Farzana en Habibi DVB, te selecteren voor het WK Jonge Dressuurpaarden voor zevenjarigen. Mara: "Dit is voor mij de eerste keer dat ik deelneem aan een WK, en dan meteen met twee paarden. Toen we aan het begin van het seizoen aan dit traject begonnen, droomde ik daarvan. Dat het dan werkelijkheid wordt is heel gaaf."

Foto's: Yvonne Termeer